Osteopati – en manuell medicin för hela kroppen

En osteopat försöker hitta orsaken till varför kroppen inte kan läka sig själv. Jag behandlar både akuta och mer långvariga problem, men arbetar också förebyggande. Som exempel på problem vi behandlar, kan nämnas smärtor och nedsatt funktion i rörelseapparaten generellt, bäcken-, rygg- och nackproblem, inflammationer, sömnsvårigheter, stress, täppta bihålor, matsmältningsproblem, menssmärtor och huvudvärk.

Behandlingen är helt manuell. Jag använder inga andra verktyg än mina händer och metoderna är varsamma. Som osteopat ser jag alltid hela människan och hela kroppen – för allt hänger ihop. Därför tittar jag också på hur rörelseapparaten, de inre organen och nervsystemet samarbetar.

Låt mig få försöka hjälpa dig. Varje är människa unik och som osteopat anpassar jag behandlingen efter dig, så att du kan nå – och behålla – bästa möjliga hälsa.

Jag är ansluten till sjukvårdförsäkring hos Euro Accident.

Pris: 1 070 kr/behandling (Första besök 60 min, återbesök 45 min)
Välkommen!

Osteopati bygger att se hela människan och söka hälsa – istället för sjukdom. Osteopatin grundades av den amerikanske läkaren Andrew Taylor Still på 1880-talet. Hans studier utvecklades vidare, och är idag är osteopatin både erkänd och integrerad i den amerikanska sjukvården. I många andra länder är osteopati den ledande formen av manuell medicin. De senaste i raden av länder som legitimerat osteopatin är Schweiz och Danmark.

Läs mer om osteopati på Svenska Osteopatförbundets hemsida.